kuća za odmor u gorskom kotaru vikendica brvnara

Gorski kotar nudi pregršt prekrasnih lokacija u kojima će uživati svi, a naročito ljubitelji prirode i aktivnog odmora. Sastavni je dio Primorsko-goranske županije. Dok ljeti pruža ugodnu svježinu, zimi se Gorski kotar pretvara u pravu snježnu idilu. Regija je to koja vam pruža brojne mogućnosti za ugodan odmor, obilazak bogate kulturne baštine i prirodnih atrakcija.

Bez obzira tražite li mjesto gdje ćete u miru i tišini predivne prirode napuniti baterije i pobjeći od gradske vreve ili želite osjetiti adrenalin aktivnog odmora, u Gorskom kotaru moguće je oboje.

Vražji prolaz i Zeleni vir

Nedaleko od kuće Pine Lodge smještene su dvije čarobne prirodne zanimljivosti spojene u jedinstveno zaštićeno područje – značajni krajobraz Vražji prolaz i Zeleni vir.

More

Špilja Lokvarka

Jedna od najljepših spilja hrvatskog krša, spilja Lokvarka, smjestila se 20 minuta vožnje od kuće Pine Lodge.

More

Kamačnik

Izvorište Kamačnika nalazi se na 405 metara n.m. Voda izvire iznepoznate dubine, a do sada je istraženo 118 metara dubine izvora.

More

Nacionalni park Risnjak

Na 30 minuta vožnje od kuće Pine Lodge, nalazi se jedan od 8 nacionalnih parkova Hrvatske čiju osnovu čini planinski masiv Risnjak. Prekrasni vidici koji se pružaju sa 1528 metara …

More